LES NOSTRES EXTRAESCOLARS

Innova’t Educació us ofereix activitat tecnològiques i innovadores, basades en la robòtica educativa i la creació de videojocs, per alumnes d’educació infantil, primària i secundària, oferint així una oferta formativa dels tres als disset anys.

Podeu realitzar l’activitat al nostre nou centre de Girona, qualsevol dia de la setmana, en horari de tarda (17.30 a 19.00 h) o podem oferir l’activitat a les escoles, en horari de migdia o tarda, per mitjà de l’AMPA o del propi centre.

Actualment, treballem a més de 40 centres de la província de Girona.

INNOVA’T 0

Creativitat i multimèdia

de 3 a 5 anys

Els alumnes alternaran activitats creatives amb activitats de multimèdia, de construcció o de treball de l’enginy, encaminades a potenciar i estimular els aprenentatges adquirits a l’aula i sempre de forma lúdica.

Els alumnes s’introduiran a la robòtica per mitjà de robots creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són el Pleo o les Bee-bots.
Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Com a novetat d’aquest curs incloem nous companys de viatge; els simpàtics Dash&Dot i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar als alumnes més menuts en l’inici de la programació gràcies a un procés d’aprenentatge completament gamificat. Els llibres i jocs de realitat augmenta, com l’Osmo, també seran un recurs amè i quotidià a les classes.

INNOVA’T 1

Introducció a la robòtica

de 6 a 7 anys

Activitat destinada als alumnes de Cicle Inicial, on  treballaran de forma creativa amb les tradicionals peces de Lego® a les quals hi podran afegir sensors i motors, per convertir les seves creacions en petits robots de Wedo que programaran fent servir Scratch.

Aquest software, desenvolupat pel MIT i referent mundial en el camp del treball de les noves tecnologies, ens permet també introduir l’alumnat en la creació de videojocs, de manera que les sessions de robòtica s’alternaran amb altres de creació de videojocs i animacions.

Totes aquestes sessions es complementaran amb dinàmiques de Build to Express, una innovadora metodologia de Lego Education que facilita als nens expressar les seves idees mentre aprenen a presentar projectes davant del públic.

INNOVA’T 2

Robòtica educativa

de 8 a 11 anys

Aquesta activitat vol donar continuïtat a “Innova’t 1” introduint l’alumnat al treball amb robots més complets com són els Lego Mindstorms EV3.

Totes les activitats es plantegen a partir del treball cooperatiu amb petits grups de 3-4 alumnes, que treballen amb un sistema de rols variables. Cada deu minuts tots els membres dels grups s’alternen les tasques d’enginyer, mecànic, cap de magatzem i director, per crear un context idoni per potenciar l’emprenedoria i el treball dels valors dins del grup.

Les sessions de robòtica s’alternaran amb sessions destinades a la creació de videojocs, fent ús de l’innovador software educatiu de Microsoft Kodu amb el que podrem recrear terrenys de joc en 3 dimensions d’una forma senzilla mentre els alumnes aprenen les bases de la programació orientada a objectes.

Per aquells participants que tinguin coneixements avançats, es plantejaran nous reptes innovadors, que requereixin d’una programació avançada i de l’ús de variables i coneixeran altres plataformes de robots com els MakeBlock.

INNOVA’T 3

Robòtica avançada

de 12 a 17 anys

Activitat, per alumnes de secundària, de robòtica i creació de videojocs, on donem a l’alumnat les bases de diferents sistemes robòtics i de programació.

Els alumnes treballaran amb diferents robots Lego Mindstorms, VEX Robòtics i Arduino… La formació estarà encarada a fer que els alumnes siguin capaços de desenvolupar els seus propis projectes tecnològics i, si ho desitgen, puguin participar en les diferents competicions de robòtica que hi ha al llarg del curs escolar.

Pel que fa a la programació de videojocs, s’iniciarà a l’alumnat amb el treball amb Kodu i amb opció a perfeccionar-lo fent ús de softwares més complets com Stencyl o Unity.

Un altre eix de treball molt interessant és el foment de la cultura “maker” a partir de la creació de prototips mitjançant impressores 3D i fent ús de softwares de modelat 3D com Sketchup, aconseguint esdevenir creadors dels seus propis dissenys.

CREACIÓ VIDEOJOCS

de 12 a 17 anys

Activitat d’especialització en creació de videojocs per alumnes a partir de 12 anys. Per tots els nivells: des de zero, a iniciats i grups avançats.

Elaborem un currículum personalitzat per cada usuari encarat a potenciar les competències de cada alumne, oferint un material tecnològic de primera línia i softwares de creació adaptats a la seva edat (Stencyl, Unity, Android Studio…)

L’activitat es realitzarà d’octubre a juny tots els dies lectius de 17.30 a 19.00 hores. La matrícula de 20 € dóna dret a la reserva de plaça, en el grup seleccionat (dimarts o dijous). La quota mensual serà de 32 € al mes.

Grup reduït màxim 12 alumnes. 

MAKER LAB

de 12 a 17 anys

Activitat d’especialització Maker Lab per alumnes a partir de 12 anys.
Per tots els nivells: des de zero, a iniciats i grups avançats.

Elaborem un currículum personalitzat per cada usuari encarat a potenciar les competències de cada alumne, oferint un material tecnològic de primera línia i softwares de creació adaptats a la seva edat.

Maker Lab és un espai de creació on posarem a disposició dels participants les nostres impressores 3D d’última generació, diferents plaques robòtiques i el nostre taller per poder creat tot allò que encara no saben que poden imaginar. Entre els diferents projectes del curs hi ha la creació d’una màquina Arcade, un sistema d’alarma domòtica, creació completa d’un braç robòtic…

L’activitat es realitzarà d’octubre a juny tots els dies lectius de 17.30 a 19.00 hores. La matrícula de 20 € dóna dret a la reserva de plaça, en el grup seleccionat (dilluns o dimecres). La quota mensual serà de 32 € al mes.

Grup reduït màxim 12 alumnes.