En tots els períodes de vacances: Nadal, Setmana Santa i Estiu, oferim tallers tecnològics setmanals, per totes les edats, des dels 3 als 17 anys, en horari matinal, a les nostres noves instal·lacions de Girona.

També oferim l’opció de contractar els nostres tallers per realitzar-los in situ a diferents centres escolars, centres cívics…

CAMPUS I COLÒNIES TECNOLÒGIQUES

MINI-CAMPUS TECNOLÒGIC

de 3 a 5 anys

Amb l’ús de les noves tecnologies, la robòtica educativa, dinàmiques creatives i diferents eixos conductors crearem entorns amens i propicis per treballar de forma cooperativa els principals valors de la cultura de la pau.

Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són els Pleos o les Bee–bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Constantment adquirim nou material per fer més amenes i innovadores les nostres sessions, per aquest curs per exemple tenim nous companys de viatge, els simpàtics Dash & Dot i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar els participants, més menuts, en l’inici de la programació gràcies a la gamificació del seu aprenentatge combinat amb els dispositius dels telèfons intel·ligents i les tablets.

CAMPUS
TECNOLÒGIC

de 6 a 17 anys

Com a novetat aquest any oferim la possibilitat de tematitzar els diferents campus de vacances.

Tanmateix a part de continuar treballant la robòtica educativa i la programació de videojocs en aquesta edició introduïm el treball del modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica, s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.

robotica-lego-campus-innovat

Robòtica amb Lego

Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorms EV3, segons la seva edat i experiència.

Preguntes freqüents

campus nadal, setmana santa i estiu

Important pel campus estiu 2021

Es farà l’activitat dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.
Les places són limitades i es treballarà amb grups bombolla de 6 participants. 

Es poden comprar dies concrets?

No. Les activitats que es proposen en el campus tenen una continuitat..

Hi ha descompte per germans?

Intenem oferir facilitats a les famílies que inscriuen més d’un fill.

Ha de portar alguna cosa per esmorzar?

Es fa una pausa més o menys a les 11h on anem al parc Migdia, perquè tinguin temps d’esmorzar i fer mitja hora d’esbarjo.

Com puc saber què ha fet el meu fill al campus?

En el menú torbaràs un apartat de “seguiment del campus” on hi podràs veure videos i a més a més l’últim dia fem portes obertes, la última mitja hora, on podreu veure el projecte que hauran treballat duran el campus.

Oferiu servei bon dia i servei de bona tarda?

No, les activitats són de 9h a 13h. Però solem estar al local 10 minuts abans.

Quan es tria la temàtica del campus?

Un cop comprada la plaça en el campus, rebràs un formulari en el correu que ens has facilitat on podràs emplenar totes les dades i la temàtica que voldrà fer.

Com es fan els grups dels nens per fer les activitats?

Agrupem els alumnes per edat i experiència prèvia en la temàtica triada.

robotica-pro-campus-innovat

Robòtica Pro

Amb aquesta temàtica els participants treballaran amb robots derivats de la placa d’Arduino com són els PrintBots de Bq o els robots de MakeBlock. També s’iniciaran en la construcció de robots metàl·lics i programats amb codi com són els VEX.

videojocs-campus-innovat

Creació de videojocs

Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu,  Stencyl o Unity. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

3d-campus-innovat

Creació 3D – a partir de 8 anys

Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquest personatge  podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

COLÒNIES DE ROBÒTICA, CREACIÓ DE VIDEOJOCS I CINEMA

Creació de videojocs:  del 4 al 10 de juliol de 2021

Cinema: del 4 al 10 de juliol de 2021

Robòtica: del 11 al 17 de juliol de 2021

icone-colonies-campu-robotica

Aquest juliol durem a terme la vuitena edició de les nostres colònies d’estiu de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, a Cabanes (4km de Figueres).
Aquest any com a novetat, t’oferim diferents temàtiques perquè passis 7 dies apranent, creant i gaudint del que més t’agradi, envoltat d’amics i amigues i nautra.

Hi ha 2 torns diferents:
– El 1r torn podràs escollir entre les colònies de creació de vidojocs o les colònies de cinema.
– El 2n torn gaudirem de les colònies de robòtica. 

Colònies de videojocs:  es realitzen en el primer torn (del 4  al 10 de juliol) i estan destinades a nens i nenes de 8 a 16 anys. Dissenya, programa, comparteix un videojoc des de zero.

Colònies de cinema: es realitzen en el primer torn (del 4 al 10 de juliol) i estan destinades a nens i nenes de 8 a 16 anys. Endinsa’t en el món del cinema creant un petit curt col·lectiu des de zero.

Colònies de Robòtica:  es realitzen en el segon torn (de l’11 al 17 de juliol) i estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys. Imagina i crea una nova terra a Mart.

Paral·lelament durant la setmana es realitzaran projectes comuns, amb l’objectiu de canviar la dinàmica i oferir diferents reptes.
Els participants a més de treballar en una d’aquestes modalitats, com és costum en les nostres colònies, combinarem amb altres activitats de lleure, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30 del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

Algunes de les activitats

que oferim a les colònies

activitats-colonies-innovat2

Piscina

Fins a dos torns diaris de piscina ens ajudaran a combatre la calor dels estius empordanesos, amb jocs d’aigua dinamitzats pels nostres educadors.

activitats-colonies-innovat4

Granja

Algunes activitats de robòtica aniran relacionades en trobar diferents solucions per alguns problemes que es plantegen en el dia a dia de la granja. 

Durant l’estada, no deixarem passar l’oportunitat de veure com es treballa i viu a la granja. Des de com es cuiden i crien els animals, el funcionament de la tria i la cova dels ous, i aprendre a cultivar i mantenir un hort.

colonies-robotica-innovat5

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

colonies-robotica-innovat7

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

colonies-robotica-innovat8

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

activitats-colonies-innovat

Nits temàtiques

Cada nit, abans d’anar a dormir, farem una dinàmica diferent: jocs cooperatius, nit de cinema, light painting, gimcana, jocs escollits pels participants…

Granja-Escola La Perdiu, Cabanes

La Perdiu, és una Granja-Escola, que basa el seu projecte educatiu en el compromís amb el respecte a la natura, la cura i l’estima dels animals. 

El compromís amb la natura i l’ecologia de la granja-escola La Perdiu és tan ferm que totes les instal·lacions són completament sostenibles. Gaudint així de calefacció geotèrmica, pou d’aigua i plaques solars. 

Que fan de les instal·lacions un entorn sostenible.

Una de les instal·lacions més característica i rellevant és el seu hort. On ensenyen als nens i nenes tot el funcionament: plantant, sembrant, regant, recollint i reciclant les restes vegetals en el compostador ecològic de l’hort.

Tens algun dubte?

aquí tens algunes de les preguntes freqüents que ens han fet durant els anys que organitzem les colònies de robòtica i que potser tu també et planteges:

S’ofereix un nombre limitat de places fins a nova ordre per normalitzar les places i està dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

Intenem oferir facilitats a les famílies que inscriuen més d’un fill.

Intentem facilitat l’adaptació de tots els participants i si es vol poden compartir grups d’ativitat i/o convivència.

si, fem dietes personalitzades en casos d’al·lèrgies i intoleràncies.
No es necessari portar cap aliment.

No, intercalem activitats de robòtica amb activitats de lleure, esport i piscina.

No. Però cada dia fem un video resum perquè pogueu veure com han passat el dia.

No es recomana. Tenim mòbils per a realitzar les activitats.
En cas de necessitat l’equip d’educadors en tenen a disposició.

Quan es fan els grups de robòtica i/o videojocs ajuntem els nens per edat i experiència de l’activitat. 

Els grups de convivència es formen de manera heterogènia, sempre intentant que si tenen algun amic vagin junts.