En tots els períodes de vacances: Nadal, Setmana Santa i Estiu, oferim tallers tecnològics setmanals, per totes les edats, des dels 3 als 17 anys, en horari matinal, a les nostres noves instal·lacions de Girona.

També oferim l’opció de contractar els nostres tallers per realitzar-los in situ a diferents centres escolars, centres cívics…

CAMPUS I COLÒNIES TECNOLÒGIQUES

MINI-CAMPUS TECNOLÒGIC

de 3 a 5 anys

Amb l’ús de les noves tecnologies, la robòtica educativa, dinàmiques creatives i diferents eixos conductors crearem entorns amens i propicis per treballar de forma cooperativa els principals valors de la cultura de la pau.

Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són els Pleos o les Bee–bots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Constantment adquirim nou material per fer més amenes i innovadores les nostres sessions, per aquest curs per exemple tenim nous companys de viatge, els simpàtics Dash & Dot i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar els participants, més menuts, en l’inici de la programació gràcies a la gamificació del seu aprenentatge combinat amb els dispositius dels telèfons intel·ligents i les tablets.

CAMPUS
TECNOLÒGIC

de 6 a 17 anys

Com a novetat aquest any oferim la possibilitat de tematitzar els diferents campus de vacances.

Tanmateix a part de continuar treballant la robòtica educativa i la programació de videojocs en aquesta edició introduïm el treball del modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica, s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.

robotica-lego-campus-innovat

Robòtica amb Lego

Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorms EV3, segons la seva edat i experiència.

Preguntes freqüents

campus nadal i setmana santa

Es poden comprar dies concrets?

No. Les activitats que es proposen en el campus tenen una continuitat..

Hi ha descompte per germans?

Intenem oferir facilitats a les famílies que inscriuen més d’un fill.

Ha de portar alguna cosa per esmorzar?

Es fa una pausa més o menys a les 11h on anem al parc Migdia, perquè tinguin temps d’esmorzar i fer mitja hora d’esbarjo.

Com puc saber què ha fet el meu fill al campus?

En el menú torbaràs un apartat de “seguiment del campus” on hi podràs veure videos i a més a més l’últim dia fem portes obertes, la última mitja hora, on podreu veure el projecte que hauran treballat duran el campus.

Oferiu servei bon dia i servei de bona tarda?

No, les activitats són de 9h a 13h. Però solem estar al local 10 minuts abans.

Quan es tria la temàtica del campus?

Un cop comprada la plaça en el campus, rebràs un formulari en el correu que ens has facilitat on podràs emplenar totes les dades i la temàtica que voldrà fer.

Com es fan els grups dels nens per fer les activitats?

Agrupem els alumnes per edat i experiència prèvia en la temàtica triada.

robotica-pro-campus-innovat

Robòtica Pro

Amb aquesta temàtica els participants treballaran amb robots derivats de la placa d’Arduino com són els PrintBots de Bq o els robots de MakeBlock. També s’iniciaran en la construcció de robots metàl·lics i programats amb codi com són els VEX.

videojocs-campus-innovat

Creació de videojocs

Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu,  Stencyl o Unity. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

3d-campus-innovat

Creació 3D – a partir de 8 anys

Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquest personatge  podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

COLÒNIES DE ROBÒTICA
I CREACIÓ DE VIDEOJOCS

icone-colonies-campu-robotica

Aquest juliol durem a terme la sisena edició de les nostres colònies d’estiu de robòtica amb 2 torns de 7 dies (6 nits) a la casa de Colònies Can Freu de Vilobí d’Onyar (La Selva).

Les nostres colònies de robòtica estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys i en aquesta edició pretenem donar continuïtat a la metodologia de l’estiu anterior oferint una oferta d’activitats tecnològiques més àmplia pels nostres participants: robòtica educativa, creació de videojocs, modelatge 3D, animació, programació… que com sempre combinarem amb altres activitats de lleure més tradicionals, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30  del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

Algunes de les activitats

que oferim a les colònies

colonies-robotica-innovat

Robòtica educativa

En  grups cooperatius, ens endinsarem en el món de la robòtica educativa muntant i programant robots com el mindstorm EV3 de Lego, els Wedo, els VEX, les plaques Arduino… tots els reptes i activitats estaran adaptats als nivells dels participants.

colonies-robotica-innovat2

Projecte rescue

El projecte comú d’aquesta setena edició buscarà sorprendre i fer treballar al màxim l’enginy dels participants que seran els encarregats de crear i simular situacions de rescat en que la tecnologia i la robòtica tenen el paper principal.

colonies-robotica-innovat3

Creació de videojocs

Utilitzaran diferents softwares: Scratch, Kodu, Stencyl, Unity… per crear videojocs on generaran nous escenaris, enigmes i reptes que ajudin a completar i millorar els reptes que plantejem i debatem dins el nostre projecte “Skapa’t”.

colonies-robotica-innovat4

Creació 3D

Amb diferents softwares específics crearem sorprenents models tridimensionals de personatges o objectes que després podrem animar per crear petits films o imprimir-los amb plàstic ecològic amb les nostres impressores 3D.

colonies-robotica-innovat6

Excursió al castell de Farners

La casa disposa d’un servei d’autocars i de pícnic, el qual ens permet fer l’excursió per conèixer aquest castell de construcció romànica del Segle XI situat en el terme municipal de Santa Coloma de Farners.

colonies-robotica-innovat5

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

colonies-robotica-innovat7

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

colonies-robotica-innovat8

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

Casa de Colònies Can Freu de Vilobí d'Onyar

Tens algun dubte?

aquí tiens algunes de les preguntes freqüents que ens han fet durant els anys que organitzem les colònies de robòtica i que potser tu també et planteges:

Intenem oferir facilitats a les famílies que inscriuen més d’un fill.

Intentem facilitat l’adaptació de tots els participants i si es vol poden compartir grups d’ativitat i/o convivència.

si, fem dietes personalitzades en casos d’al·lèrgies i intoleràncies.
No es necessari portar cap aliment.

No, intercalem activitat de robòtica amb activitats de lleure, esports i piscina.

No. Però cada dia fem un video resum perquè pogueu veure com han passat el dia.

No es recomana. Tenim mòbils per a realitzar les activitats.
En cas de necessitat l’equip d’educadors en tenen a disposició.

Quan es fan els grups de robòtica i/o videojocs ajuntem els nens per edat i experiència de l’activitat. 

Els grups de convivència es formen de manera heterogènia, sempre intentant que si tenen algun amic vagin junts.