Matrícula extraescolar Creativitat Digital i Robòtica 2023-2024 (Ed.infantil)

20,00

Activitat extraescolar Creativitat Digital i Robòtica. Activitat destinada a educació infantil (P3-P4-P5).  Tots els dies lectius escolars. Horari de 17.30 a 19.00. Amb una matrícula inicial de 20 € i una quota mensual de 36 €/mes .

Cal seleccionar el dia d’activitat on s’inscriu:

Esborrar

Descripció

Els alumnes alternaran activitats de robòtica i programació, amb activitats de multimèdia i activitats de construcció o de treball de l’enginy, encaminades a potenciar i estimular els aprenentatges adquirits a l’aula i sempre de forma lúdica.

Durant l’activitat s’introduiran a la robòtica i la programació primerenca per mitjà de robots i material dissenyats pels més petits, com són Lego Coding Express i en Kubo. Realitzaran construccions on experimentaran amb els engranatges, les palanques, les rodes i eixos per entendre conceptes com el moviment, la força i la velocitat. Els llibres i jocs de realitat augmenta, com l’Osmo, també seran un recurs amè i quotidià a les classes.

L’activitat es realitzarà de setembre a juny tots els dies lectius de 17.30 a 19.00 hores. La matrícula de 20 € dóna dret a la reserva de plaça, en el grup seleccionat (dijous o divendres). La quota mensual serà de 36 € al mes

Grup reduït màxim 12 alumnes. 

Un cop pagada la matrícula rebreu un correu amb el formulari per donar totes les dades del participant.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Matrícula extraescolar Creativitat Digital i Robòtica 2023-2024 (Ed.infantil)”