Els Nostres Tallers de vacances tecnològics

En tots els períodes de vacances: Nadal, Setmana Santa i Estiu, oferim tallers tecnològics setmanals, per totes les edats, des dels 3 als 17 anys, en horari matinal, a les nostres noves instal·lacions de Girona. També oferim l'opció de contractar els nostres tallers per realitzar-los in situ a diferents centres escolars, centres cívics...


 

Campus tecnològic (Primària i Secundària)

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h

Com a novetat aquest any oferim la possibilitat de tematitzar els diferents campus de vacances. Tanmateix a part de continuar treballant la robòtica educativa i la programació de videojocs en aquesta edició introduïm el treball del modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació. Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica, s'oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.

Robòtica amb Lego

Els participants s'endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorm EV3, segons la seva edat i experiència. 

Robòtica Pro

Amb aquesta temàtica els participants treballaran amb robots deribats de la placa d'Arduino com són els PrintBots de Bq o els robots de MakeBlock. També s'iniciaran en la construcció de robots metàl·lics i programats amb codi com son els VEX.

Creació de videojocs

Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: ScratchKodu,  Stencil o Unity. Aquest procés, també inclou tot l'aspecte artístic i de guió.

Creació 3D

Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquest personatge  podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

Mini-Campus tecnològic (Ed. Infantil de 3 a 5 anys)

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h

Amb l'ús de les noves tecnologies, la robòtica educativadinàmiques creatives i diferents eixos conductors crearem entorns amens i propicis per treballar de forma cooperativa els principals valors de la cultura de la pau. Els alumnes gaudiran tot treballant amb robots, creats i dissenyats pels més petits de la casa, com són els Pleos o les Beebots. Crearan escenaris amb la innovadora metodologia “Build to Espress” de Lego i es divertiran i consolidaran els seus aprenentatges jugant i treballant de forma cooperativa amb les nostres tablets.

Constantment adquirim nou material per fer més amenes i innovadores les nostres sessions, per aquest curs per exemple tenim nous companys de viatge, els simpàtics Dash & Dot i Zowi, dos nous robots que ens permetran endinsar els participants, més menuts, en l’inici de la programació gràcies a la gamificació del seu aprenentatge combinat amb els dispositius dels telèfons intel·ligents i les tablets