Colònies de Robòtica i creació de videojocs

4 torns al mes de Juliol - de 6 a 16 anys

Aquest juliol durem a terme la cinquena edició de les nostre colònies d'estiu de robòtica amb 4 torns de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola “La Perdiu” de Cabanes (Alt Empordà) a només 4 km de Figueres. Les nostres colònies de robòtica estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys i en aquesta edició pretenem donar continuïtat  a la metodologia de l’estiu anterior oferint una oferta d'activitats tecnològiques més àmplia pels nostres participants: robòtica educativa, creació de videojocs, modelatge 3D, animació, programació… que com sempre combinarem amb altres activitats de lleure més tradicionals, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte. No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa. L’hora d’entrada a la casa és les 16:30  del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

Algunes de les activitat de les colònies:

Robòtica educativa

En  grups cooperatius, ens endinsarem en el món de la robòtica educativa muntant i programant robots com el mindstorm EV3 de Lego, els Wedo, els VEX, les plaques Arduino... tots els reptes i activitats estaran adaptats als nivells dels participants.

Projecte Space

El projecte comú d'aquesta sisena edició estarà directament relacionat amb l'exploració espacial. Els humans podem recolonitzar la Lluna i posa el peu a Mart en els propers anys, amb la robòtica i la ciència farem un conjunt d'activitats experimentals per despertar l'esperit científic dels participants.

 

Creació de videojocs

Utilitzaran diferents softwares: Scratch, Kodu, Stencyl, Unity... per crear videojocs on generaran nous escenaris, enigmes i reptes que ajudin a completar i millorar els reptes que plantejem i debatem dins el nostre projecte “Skapa't”.

Creació 3D

Amb diferents softwares específics crearem sorprenents models tridimensionals de personatges o objectes que després podrem animar per crear petits films o imprimir-los amb plàstic ecològic amb les nostres impressores 3D. 

Granja i hort

Durant l’estada no deixarem passar l’oportunitat de veure com es treballa a la granja, com es cuiden i crien els animals, com s’alimenten, com funciona la tria i la cova dels ous, i fins amb un xic de sort veurem neixer algun pollet.

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

Vídeo Resum de les colònies 2016