Mini-maker campus Estiu 2021

80,00

de 3 a 5 anys

Mini-Maker Campus Estiu en el nostre local Innova’t de Girona, de 5 torns diferents. Pots escollir tots els torns que vulguis, afegint-lo d’un a un a la cistella de compra.

En aquest campus volem despertar i enfortir l’interès cap a l’enginyeria, la ciència i la tecnologia en nens i nenes, creant una atmosfera d’aprenentatge col·laboratiu i amè que incentivi la curiositat i l’experimentació a través de la creació de construccions, petits projectes i activitats.

L’horari és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

Esborrar

Descripció

Durant el campus, els nens i nenes, alternaran activitats multimèdia i creatives amb activitats de construcció o de treball de l’enginy, pensament computacional i programació.

Volem despertar i enfortir l’interès cap a l’enginyeria, la ciència i la tecnologia en nens i nenes, creant una atmosfera d’aprenentatge col·laboratiu i amè que incentivi la curiositat i l’experimentació a través de la creació de construccions, petits projectes i activitats.

Experimentaran les bases de la programació primerenca, com seqüències, bucles i condicionals, de manera gamificada a través de robots dissenyats pels més petits, com són les Bee-bots o en Cubetto.

Desmuntant i muntant començaran a aprendre com funcionen les coses i els objectes del seu entorn més proper (engranatges, palanques, rodes i eixos) per entendre conceptes com el moviment, la força i l’equilibri.

 

Horari: 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Important: Es farà l’activitat dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.
Les places són limitades i es treballarà amb grups bombolla de 6 participants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Mini-maker campus Estiu 2021”