Mini-campus tecnològic de Nadal a Girona 2022-23

70,00140,00

de 3 a 5 anys

Mini-Campus Tecnològic de Nadal al nostre local Innova’t de Girona

Dates: oferim tres opcions

  • Desembre: 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre (6 dies).
  • Gener: 2, 3, 4 i 5 de gener (4 dies).
  • Campus complet (desembre i gener): 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener (10 dies).

En aquest campus volem despertar i enfortir l’interès cap a l’enginyeria, la ciència i la tecnologia en nens i nenes, creant una atmosfera d’aprenentatge col·laboratiu i amè que incentivi la curiositat i l’experimentació a través de la creació de construccions, petits projectes i activitats.
Totes les activitats seguirant un eix festiu i nadalenc.

L’horari del Mini-Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

Esborrar

Descripció

Durant el campus, els nens i nenes, alternaran activitats multimèdia i creatives amb activitats de construcció o de treball de l’enginy, pensament computacional i programació.

Volem despertar i enfortir l’interès cap a l’enginyeria, la ciència i la tecnologia en nens i nenes, creant una atmosfera d’aprenentatge col·laboratiu i amè que incentivi la curiositat i l’experimentació a través de la creació de construccions, petits projectes i activitats.

Experimentaran les bases de la programació primerenca, com seqüències, bucles i condicionals, de manera gamificada a través de robots dissenyats pels més petits, com són el vex123 o en Cubetto.

Desmuntant i muntant començaran a aprendre com funcionen les coses i els objectes del seu entorn més proper (engranatges, palanques, rodes i eixos) per entendre conceptes com el moviment, la força i l’equilibri

Horari: 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.