Matrícula extraescolar Maker Lab 2019-2020

Matrícula extraescolar Maker Lab 2019-2020

20,00

Activitat extraescolar Maker Lab. Tots els dies lectius escolars. Horari de 17.30 a 19.00. Amb una matrícula inicial de 20 € i una quota mensul de 32 €/mes .

Cal seleccionar el dia d’activitat on s’inscriu:

Esborrar

Descripció

Activitat d’especialització Maker Lab per alumnes a partir de 12 anys. Per tots els nivells: des de zero, a iniciats i grups avançats. Elaborem un currículum personalitzat per cada usuari encarat a potenciar les competències de cada alumne, oferint un material tecnològic de primera línia i softwares de creació adaptats a la seva edat. Maker Lab és un espai de creació on posarem a disposició dels participants les nostres impressores 3D d’última generació, diferents plaques robòtiques i el nostre taller per poder creat tot allò que encara no saben que poden imaginar. Entre els diferents projectes del curs hi ha la creació d’una màquina Arcade, un sistema d’alarma domòtica, creació completa d’un braç robòtic…

L’activitat es realitzarà d’octubre a juny tots els dies lectius de 17.30 a 19.00 hores. La matrícula de 20 € dóna dret a la reserva de plaça, en el grup seleccionat (dilluns o dimecres). La quota mensual serà de 32 € al mes.

Grup reduït màxim 12 alumnes. 

Reunió informativa: en breu us anunciarem el dia i hora.

Un cop pagada la matrícula rebreu un correu amb el formulari per donar totes les dades del participant.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Matrícula extraescolar Maker Lab 2019-2020”