iBike Summer Bescanó 2021

80,00

de 4 a 15 anys

iBike Summer és un campus on es combina esport, anglès i noves tecnologies per passar un estiu diferent, divertit i a l’aire lliure, de 5 torns diferents al juny i juliol.

L’horari del campus és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts, es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.
O de 9h a 15h amb opció a dinar.
Hi ha opció d’acollida a partir de les 7:45h

Compra les diferents setmanes que vulguis del campus iBike Summer. Afageix setmana a setmana al carro de compra i el total de setmanes que necessites del servei de menjador.
Després rebràs un email amb un formulari per indicar les dades de contacte, del nen/a i si necesites el servei d’acollida.

a partir de la 3a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike3 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)
a partir de la 4a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike4 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)
a partir de la 5a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike5 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)

Esborrar

Descripció

 

 

 

S’intentarà mantenir la màxima normalitat, sempre dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

Es treballarà amb grups reduïts, per poder seguir la normativa.
Caldrà un mínim de 15 nens i nenes per torn per fer viable el campus.
Els educadors portaran mascareta, fins que es requereixi.
Es durà un control de temperatura i hi haurà gel desinfectant.
Es faran varies parades durant el matí per rentar-se les mans.

 

Aquest estiu us portem un campus 3 en 1, per aconseguir un estiu diferent, divertit i al aire lliure.

iBike Summer Bescanó
campus de ciclisme amb robòtica i anglès.

Cada dia farem una excursió en bicicleta per conèixer l’entorn de Bescanó; fonts, ermites, rius… no deixarem cap racó per descobrir, també realitzarem circuits tancats en bicicleta, anirem a la piscina, activitats per aprendre i divertir-se amb la robòtica, sempre adaptant-nos a l’edat i experiencia amb Lego wedo, Mindstorm, vex iq i microbits.
A més a més tindrem monitors que parlaran únicament en anglés per introduir als alumnes en aquesta llengua en contextos comunicatius reals. Els nens i nenes aprendran i practicaran l’anglès en un context natural i dinàmic relacionat amb l’esport i les tecnologies. La comunicació en anglès farà que agafin confiança en experimentar i relacionar-se en l’idioma.

 

Horari: de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.
També hi ha possibilitat de fer de 9h a 15h amb opció a dinar.

Torns dels campus:
28 de juny al 02 de juliol
05 al 09 de juliol
12 al 16 de juliol
19 al 23 de juliol
26 al 30 de juliol

Preus:
80€ per setmana
a partir de la 3a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike3 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)
a partir de la 4a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike4 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)
a partir de la 5a setmana de campus tens aquest cupó per aplicar: ibike5 (copiar i enganxar el codi del cupó en el carro de compra)

 

 

opció dinar +48€/setmana

opció acollida des de les 7:45h ⠀10€/setmana o 2,5€/dia
les entrades a partir de les 8:40h no té sobrecost

 

Esport
Anglès
Tecnologia.

T’apuntes?

 

Compra les diferents setmanes que vulguis del campus iBike Summer. Afageix setmana a setmana al carro de compra i el total de setmanes que necessites del servei de menjador.
Un cop feta la compra rebràs un email amb el formulari per emplenar amb les dades de contacte i del nen/a. En aquest moment també ens hauràs d’indicar si ustilitzaràs el servei d’acollida. Aquest servei extra es paga a part i ens posarem en contacte amb tu, vía email, per informar-te del total a pagar.
Ha d’estar tot pagat abans del dia 20 de juny.
Recorda que són grups reduïts.

 

Per qualsevol dubte et pots adreçar al telèfon: 686245971 (Jordi Vilà) o email jordivi77@gmail.com | info@innovateducacio.cat