colonies-robotica-girona-innovat-perdiu

Colònies robòtica i creació de videojocs estiu 2020

420,00

Colònies de Robòtica i creació de videojocs de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, Cabanes (4km de Figueres).
El preu inclou tota l’estada amb pensió complerta des del berenar de diumenge al dinar de dissabte i servei de monitoratge 24h.

S’ofereix el 30% de les places, a l’espera del que diguin les autoritats sanitàries. A més d’unes pautes de protecció i seguretat per a tots.

Cal seleccionar el torn que voleu participar i l’itinerari que voldrieu fer: robòtica educativa, creació de videojocs o en el cas de no tenir-ho clar podeu triar l’opció d’escollir més tard (ens informeu en el formulari).

IMPORTANT: Per fer el pagament fraccionat cal seleccionar la modalitat de pagament per transferència bancària i, seguidament, fer un primer ingrés de 100€ durant els primers 7 dies posteriors de la compra. La quantitat restant del pagament es podrà fer amb la periodicitat i quantitat que desitgeu sempre que a data 24 de juny de 2020 estigui el 100% de l’import de les colònies estigui cobert. L’opció de pagament fraccionat en cap cas dona dret a retorn en cas de baixa o anul·lació de la matrícula.

Esborrar

Descripció

S’intentarà mantenir la màxima normalitat, sempre dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

S’ofereix un 30% de les places fins a nova ordre per normalitzar el nombre de places.
Els educadors portaran mascareta, fins que es requereixi.
Es durà un control de temperatura i hi haurà gel desinfectant.
Es faran varies parades durant el matí per rentar-se les mans.
Si no es pogués iniciar l’activitat, a causa del covid 19, es retornaran els diners. En el cas que sigui enmig de l’activitat s’oferiran alternatives als usuaris per poder acabar l’activitat. 

 

 

Aquest juliol durem a terme la setena edició de les nostres colònies d’estiu de robòtica i creació de videojocs amb 2 torns de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, a Cabanes (4km de Figueres).

Les nostres colònies de robòtica i creació de videojocs estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys i en aquesta edició pretenem introduir una nova metodologia inspirada en els itineraris formatius dels nostres campus tecnològics oferint d’aquesta manera la especialitat de robòtica educativa i la de creació de videojocs. Paral·lelament durant la setmana es realitzaran projectes comuns, amb l’objectiu de canviar la dinàmica i oferir diferents reptes.
Els participants a més de treballar en una d’aquestes 2 modalitats, com és costum en les nostres colònies, combinarem amb altres activitats de lleure, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30 del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Colònies robòtica i creació de videojocs estiu 2020”