Colònies robòtica estiu 2019

Colònies robòtica estiu 2019

420,00

Colònies de Robòtica i creació de videojocs de 7 dies (6 nits) a Can Freu, Vilobí d’Onyar (Girona).
El preu inclou tota l’estada amb pensió complerta des del berenar de diumenge al dinar de dissabte i servei de monitoratge 24h.

Cal seleccionar el torn en que voleu participar.

IMPORTANT: Per fer el pagament fraccionat cal seleccionar la modalitat de pagament per transferència bancària i, seguidament, fer un primer ingrés de 100€ durant els primers 7 dies posteriors de la compra. La quantitat restant del pagament es podrà fer amb la periodicitat i quantitat que desitgeu sempre que a data 24 de juny de 2019 estigui el 100% de l’import de les colònies estigui cobert. L’opció de pagament fraccionat en cap cas dona dret a retorn en cas de baixa o anul·lació de la matrícula.

Esborrar

Descripció

Aquest juliol durem a terme la sisena edició de les nostres colònies d’estiu de robòtica amb 2 torns de 7 dies (6 nits) a Can Freu de Vilobí d’Onyar (Girona). Les nostres colònies de robòtica estan destinades a nens i nenes de 6 a 16 anys i en aquesta edició pretenem donar continuïtat  a la metodologia de l’estiu anterior oferint una oferta d’activitats tecnològiques més àmplia pels nostres participants: robòtica educativa, creació de videojocs, modelatge 3D, animació, programació… que com sempre combinarem amb altres activitats de lleure més tradicionals, per passar unes bones vacances, acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa. L’hora d’entrada a la casa és les 16:30  del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Colònies robòtica estiu 2019”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *