Colònies robòtica 2021

420,00

del 11 al 17 de Juliol de 2021

de 6 a 16 anys

Colònies de Robòtica del 11 al 17 de Juliol, 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, Cabanes (4km de Figueres).

Amb grups cooperatius, ens endinsarem en el món de la robòtica educativa. Imagina i crea una nova terra a Mart. Tots els reptes i activitats estaran adaptats a l’experiència del teu fill i/o filla.
Programa, dissenya i construeix envoltat d’amics i natura.

El preu inclou tota l’estada amb pensió complerta des del berenar de diumenge al dinar de dissabte i servei de monitoratge 24h.

S’ofereix unes pautes de protecció i seguretat per a tots.

IMPORTANT: Per fer el pagament fraccionat cal seleccionar la modalitat de pagament per transferència bancària i, seguidament, fer un primer ingrés de 100€ durant els primers 7 dies posteriors de la compra. La quantitat restant del pagament es podrà fer amb la periodicitat i quantitat que desitgeu sempre que a data 24 de juny de 2021 estigui el 100% de l’import de les colònies estigui cobert. L’opció de pagament fraccionat en cap cas dona dret a retorn en cas de baixa o anul·lació de la matrícula.

Fora d'estoc

Colònies de Robòtica a la Granja Escola La Perdiu amb Innova't

Imagina una nova terra, programa, dissenya i construeix envoltat d’amics i natura.

Aquest juliol, del 11 al 17, durem a terme la vuitena edició de les nostres colònies d’estiu de robòtica de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, a Cabanes (4km de Figueres).

Durant les colònies ens endinsarem en el món de la robòtica, una ciència de la branca de la tecnologia que es dedica al disseny, construcció i posada en marxa de robots.

Amb grups cooperatius, aprendràs a construir i programar un robot tot treballant conceptes de disseny i programació per assolir diversos reptes. El fil conductor d’aquest any serà l’exploració de la superfície Marciana. Buscarem i gestionem els seus recursos per preparar el planeta per la seva terraformació. Experimenta i aprèn sobre tota mena d’automatismes utilitzats en el dia a dia de la indústria i en l’exploració espacial.

Imagina i crea construccions amb diverses plataformes com Lego Mindstorms, Lego Wedo, VEX o amb plaques robòtiques com la Micro:Bit. Troba solucions mecàniques i de programació a reptes i activitats adaptades a la teva experiència. 

Imagina una nova terra, programa, dissenya i construeix envoltat d’amics i natura.

Com és costum en les nostres colònies, combinarem el taller de robòtica amb activitats de lleure i esportives. Passa unes bones vacances acompanyat d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Algunes de les activitats

que oferim a les colònies

activitats-colonies-innovat2

Piscina

Fins a dos torns diaris de piscina ens ajudaran a combatre la calor dels estius empordanesos, amb jocs d’aigua dinamitzats pels nostres educadors.

activitats-colonies-innovat4

Granja

Algunes activitats de robòtica aniran relacionades en trobar diferents solucions per alguns problemes que es plantegen en el dia a dia de la granja. 

Durant l’estada, no deixarem passar l’oportunitat de veure com es treballa i viu a la granja. Des de com es cuiden i crien els animals, el funcionament de la tria i la cova dels ous, i aprendre a cultivar i mantenir un hort.

colonies-robotica-innovat5

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

colonies-robotica-innovat7

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

colonies-robotica-innovat8

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

activitats-colonies-innovat

Nits temàtiques

Cada nit, abans d’anar a dormir, farem una dinàmica diferent: jocs cooperatius, nit de cinema, light painting, gimcana, jocs escollits pels participants…

Què inclou?

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30 del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

 

Mesures Anti-Covid:

S’intentarà mantenir la màxima normalitat, sempre dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

Els educadors portaran mascareta, fins que es requereixi.
Es durà un control de temperatura i hi haurà gel desinfectant.
Es faran varies parades durant el matí per rentar-se les mans.
Si no es pogués iniciar l’activitat, a causa del covid 19, es retornaran els diners. En el cas que sigui enmig de l’activitat s’oferiran alternatives als usuaris per poder acabar l’activitat. 

Compra la teva plaça a les colònies de robòtica.

Imagina i crea construccions amb diverses plataformes com Lego Mindstorms, Lego Wedo, VEX o amb plaques robòtiques com la Micro:Bit.

Fora d'estoc