Colònies Creació Digital 2022

420,00

del 3 al 9 de juliol de 2022

de 8 a 16 anys

Colònies de Creció Digital del 3 al 9 de Juliol, 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, Cabanes (4km de Figueres).

Amb grups cooperatius, ens endinsarem en el món de la Creació Digital. Les colònies es converteixen en un espai centrat en les arts i les tecnologies. Passa de consumidor a creador: animació 2D i 3D, modelatge, edició d’imatge i vídeo, efectes digitals, programació de videojocs i videoclips. Fes les teves creacions multimèdia i audiovisuals des dels diferents punts de vista: creatiu, tècnic i artístic. Totes les tècniques i eines estaran adaptades al nivell dels participants.

Imagina, crea i comparteix, però sobretot passa-t’ho bé envoltat de natura i companys i companyes d’arreu del territori amb aficions com les teves.

El preu inclou tota l’estada amb pensió complerta des del berenar de diumenge al dinar de dissabte i servei de monitoratge 24h.

S’ofereix unes pautes de protecció i seguretat per a tots.

IMPORTANT: Per fer el pagament fraccionat cal seleccionar la modalitat de pagament per transferència bancària i, seguidament, fer un primer ingrés de 100€ durant els primers 7 dies posteriors de la compra. La quantitat restant del pagament es podrà fer amb la periodicitat i quantitat que desitgeu sempre que a data 24 de juny de 2022 estigui el 100% de l’import de les colònies estigui cobert. L’opció de pagament fraccionat en cap cas dona dret a retorn en cas de baixa o anul·lació de la matrícula.

En estoc

Colònies Creació digital a la Granja Escola La Perdiu amb Innova't

Imagina, crea i comparteix, però sobretot envoltats d’amics i natura.

Aquest juliol, del 3 al 9, durem a terme les colònies d’estiu de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, a Cabanes (4km de Figueres) on ens endinsarem en el món de la Creació Digital (Audiovisuals i multimèdia).

Les colònies es converteixen en un espai centrat en les arts i les tecnologiesEndinsa’t en el món de les arts digitals (audiovisuals i multimèdia) realitzant diversostallers càpsules: modelatge i animació 2D i 3D, edició d’imatge i vídeo, creació i programació de videojocs, efectes digitals, creació videoclips.

Passa de consumidor a creador: aplica tot l’aprés i crea el teu projecte final en equip, des d’un videojoc fins a un vídeo “shorts”Fes les teves creacions multimèdia i audiovisuals des dels diferents punts de vista; creatiu, tècnic i artístic.

Aquest estiu, aprèn gaudint de les arts digitals, de la natura i d’altres d’activitats de lleure i esportives. Passa unes bones vacances acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Dissenya, crea, programa, comparteix, però sobretot passa-t’ho bé envoltat de natura i companys i companyes d’arreu del territori amb aficions com les teves.

 

Com és costum en les nostres colònies, combinarem els tallers tecnològics amb activitats de lleure i esportives. Passa unes bones vacances acompanyat d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Algunes de les activitats

que oferim a les colònies

activitats-colonies-innovat2

Piscina

Fins a dos torns diaris de piscina ens ajudaran a combatre la calor dels estius empordanesos, amb jocs d’aigua dinamitzats pels nostres educadors.

activitats-colonies-innovat4

Granja

Durant l’estada, no deixarem passar l’oportunitat de veure com es treballa i viu a la granja. Des de com es cuiden i crien els animals, el funcionament de la tria i la cova dels ous, i aprendre a cultivar i mantenir un hort.

colonies-robotica-innovat5

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

colonies-robotica-innovat7

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

colonies-robotica-innovat8

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

activitats-colonies-innovat

Nits temàtiques

Cada nit, abans d’anar a dormir, farem una dinàmica diferent: jocs cooperatius, nit de cinema, light painting, gimcana, jocs escollits pels participants…

Què inclou?

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30 del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

 

Mesures Anti-Covid:

S’intentarà mantenir la màxima normalitat, sempre dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

Els educadors portaran mascareta, fins que es requereixi.
Es durà un control de temperatura i hi haurà gel desinfectant.
Es faran varies parades durant el matí per rentar-se les mans.
Si no es pogués iniciar l’activitat, a causa del covid 19, es retornaran els diners. En el cas que sigui enmig de l’activitat s’oferiran alternatives als usuaris per poder acabar l’activitat. 

Compra la teva plaça a les Colònies de Creació Digital.

Aquest estiu explora i gaudeix de les arts digitals. Treu l’artista que portes dins!

En estoc