Colònies Creació Digital 2023

420,00

del 2 al 8 de juliol de 2023

de 8 a 16 anys

Colònies de Creció Digital del 2 al 8 de Juliol, 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, Cabanes (4km de Figueres).

Amb grups cooperatius, ens endinsarem en el món de la Creació Digital. Les colònies es converteixen en un espai centrat en les arts i les tecnologies. Passa de consumidor a creador: animació 2D i 3D, modelatge, edició d’imatge i vídeo, efectes digitals, programació de videojocs i videoclips. Fes les teves creacions multimèdia i audiovisuals des dels diferents punts de vista: creatiu, tècnic i artístic. Totes les tècniques i eines estaran adaptades al nivell dels participants.

Imagina, crea i comparteix, però sobretot passa-t’ho bé envoltat de natura i companys i companyes d’arreu del territori amb aficions com les teves.

El preu inclou tota l’estada amb pensió complerta des del berenar de diumenge al dinar de dissabte i servei de monitoratge 24h.

S’ofereix unes pautes de protecció i seguretat per a tots.

IMPORTANT: Per fer el pagament fraccionat cal seleccionar la modalitat de pagament per transferència bancària i, seguidament, fer un primer ingrés de 100€ durant els primers 7 dies posteriors de la compra. La quantitat restant del pagament es podrà fer amb la periodicitat i quantitat que desitgeu sempre que a data 24 de juny de 2023 estigui el 100% de l’import de les colònies estigui cobert. L’opció de pagament fraccionat en cap cas dona dret a retorn en cas de baixa o anul·lació de la matrícula.

En estoc

Colònies Creació digital a la Granja Escola La Perdiu amb Innova't

Imagina, crea i comparteix, però sobretot envoltats d’amics i natura.

Aquest juliol, del 2 al 8, durem a terme les colònies d’estiu de 7 dies (6 nits) a la Granja-Escola La Perdiu, a Cabanes (4km de Figueres) on ens endinsarem en el món de la Creació Digital (Audiovisuals i multimèdia).

Les colònies es converteixen en un espai centrat en les arts i les tecnologiesEndinsa’t en el món de les arts digitals (audiovisuals i multimèdia) realitzant diversostallers càpsules: modelatge i animació 2D i 3D, edició d’imatge i vídeo, creació i programació de videojocs, efectes digitals, creació videoclips.

Passa de consumidor a creador: aplica tot l’aprés i crea el teu projecte final en equip, des d’un videojoc fins a un vídeo “shorts”Fes les teves creacions multimèdia i audiovisuals des dels diferents punts de vista; creatiu, tècnic i artístic.

Aquest estiu, aprèn gaudint de les arts digitals, de la natura i d’altres d’activitats de lleure i esportives. Passa unes bones vacances acompanyats d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Dissenya, crea, programa, comparteix, però sobretot passa-t’ho bé envoltat de natura i companys i companyes d’arreu del territori amb aficions com les teves.

 

Com és costum en les nostres colònies, combinarem els tallers tecnològics amb activitats de lleure i esportives. Passa unes bones vacances acompanyat d’un monitoratge responsable i de qualitat en un entorn natural inigualable.

Algunes de les activitats

que oferim a les colònies

activitats-colonies-innovat2

Piscina

Fins a dos torns diaris de piscina ens ajudaran a combatre la calor dels estius empordanesos, amb jocs d’aigua dinamitzats pels nostres educadors.

activitats-colonies-innovat4

Granja

Durant l’estada, no deixarem passar l’oportunitat de veure com es treballa i viu a la granja. Des de com es cuiden i crien els animals, el funcionament de la tria i la cova dels ous, i aprendre a cultivar i mantenir un hort.

colonies-robotica-innovat5

Tir amb arc

Ens iniciarem en aquest esport ancestre a partir de diferents jocs i amb una metodologia activa i segura per tots els participants, on el principal objectiu és passar una bona estona.

colonies-robotica-innovat7

Rocòdrom

Us podreu iniciar en el món de l’escalada en un rocòdrom senzill, on hi farem diferents jocs d’escalada en equip, sempre sota la supervisió de monitors experts i aprenent a fer un bon ús del material de seguretat.

colonies-robotica-innovat8

Orientació

Les noves tecnologies no tenen per què competir amb el món de l’esport. Farem un bon ús del GPS per orientar-nos i superar unes petites proves d’orientació a la natura.

activitats-colonies-innovat

Nits temàtiques

Cada nit, abans d’anar a dormir, farem una dinàmica diferent: jocs cooperatius, nit de cinema, light painting, gimcana, jocs escollits pels participants…

Què inclou?

El preu de les colònies inclou totes les activitats, monitoratge disponible les 24 hores, i tota l’estada a la casa en règim de pensió completa, des del berenar del diumenge fins el dinar del dissabte.
No inclou el desplaçament fins a la casa de colònies, els pares o tutors seran qui hauran de dur i recollir els nens i nenes a la pròpia casa.
L’hora d’entrada a la casa és les 16:30 del diumenge i l’hora de recollida les 15:00 hores del dissabte.

Un cop comprada la vostra plaça, rebreu un formulari per correu electrònic per facilitar les dades del vostre fill/a, i el dossier amb tota la informació referent a les colònies: localització exacte de la casa i plànol de com arribar-hi, horari i descripció de les activitats, què cal posar a la maleta, perfil del nostre monitoratge, descripció i galeria d’imatges de la casa, blog de seguiment de les colònies, i informació addicional de contacte.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic (info@innovateducacio.cat) o al telèfon de les nostres instal·lacions de Girona 972 204 615.

 

 

Compra la teva plaça a les Colònies de Creació Digital.

Aquest estiu explora i gaudeix de les arts digitals. Treu l’artista que portes dins!

En estoc