Campus Tecnològic Setmana Santa 2023

70,00

Campus Tecnològic de Setmana Santa del 03 al 06 d’abril 2023.

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

En els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D i la seva animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir durant aquests dies. A la descripció de la part inferior, podràs veure les diferents temàtiques.

En estoc

Descripció

En els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants.
A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D i la seva animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.
La temàtica la podràs escollir en el formulari que s’enviarà un cop hagis comprat el campus.

Robòtica
Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego, VEXGO i micro:bit, hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran diferents plataformes de robòtica, segons la seva edat i experiència.

Robòtica Pro
Amb aquesta temàtica els participants s’iniciar en la construcció de robots de plàstic i metàl·lics programats amb blocs i codi com són els VEX ROBOTICS.

Creació de Videojocs
Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfica, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu, Bloxel, Unity, RPG MAKER. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

Creació i animació 3D
Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquests personatges podran crear animacions en 3D.

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Setmana Santa 2023”