campus-innovat-setmana santa

Campus Tecnològic Setmana Santa

65,00

Campus Tecnològic de Setmana Santa del 06 al 09 d’abril.

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

En els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats. A la descripció de baix podràs veure les diferents temàtiques.

Descripció

En els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants.
A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.
La temàtica la podràs escollir en el formulari que s’enviarà un cop hagis comprat el campus.

Robòtica amb Lego
Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorm EV3, segons la seva edat i experiència.

Robòtica Pro
Amb aquesta temàtica els participants treballaran amb robots derivats de la placa d’Arduino com són els PrintBots de Bq o els robots de MakeBlock. També es podran iniciar en la construcció de robots de plàstic i metàl·lics programats amb codi com són els VEX.

Creació de Videojocs
Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfica, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu,  Stencil o Unity. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

Creació i animació 3D
Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquests personatges podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Setmana Santa”