Campus Tecnològic Setembre – Girona

Campus Tecnològic Setembre – Girona

105,00

de 6 a 16 anys

Campus Tecnològic de Setembre en el nostre local Innova’t de Girona, del 2 al 10 de setembre.
L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir els 7 dies del campus (2 al 6, 9 i 10 de setembre).
A la descripció de baix podràs veure les diferents temàtiques.

Descripció

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants.
A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir els 7 dies del campus (2 al 6, 9 i 10 de setembre).
La temàtica la podràs escollir en el formulari que s’enviarà un cop hagis comprat el campus.

Robòtica amb Lego
Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell.  Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorm EV3, segons la seva edat i experiència.

Robòtica Pro
Amb aquesta temàtica els participants treballaran amb robots derivats de la placa d’Arduino com són els PrintBots de Bq o els robots de MakeBlock. També es podran iniciar en la construcció de robots de plàstic i metàl·lics programats amb codi com són els VEX.

Creació de Videojocs
Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu,  Stencil o Unity. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

Creació i animació 3D
Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquests personatges  podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

Horari: 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Setembre – Girona”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *