Campus Tecnològic Setembre – Girona

110,00

de 6 a 16 anys

Campus Tecnològic de Setembre en el nostre local Innova’t de Girona, de l’1 al 10 de setembre.

En aquest campus, realitzarem activitats i projectes de caràcter tecnològic i multimèdia. Les activitats es divideixen en diferents tallers que s’aniran alternant durant els diversos dies de campus: Robòtica Educativa, Creació de Videojocs i Maker Lab.

L’horari del Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

 

En estoc

Descripció

En aquest campus, realitzarem activitats i projectes de caràcter tecnològic i multimèdia. Les activitats es divideixen en diferents tallers que s’aniran alternant durant els diversos dies de campus:

 

Robòtica Educativa: els participants s’introduiran en el món de la robòtica, muntant i programant el seu propi robot. Els nens i nenes treballaran de manera creativa amb diverses plataformes (Lego®Wedo®, Lego®Mindstorms®, Makeblock…), convertint les seves creacions en robots que programaran amb interfícies adequades a la seva edat.

Els alumnes més grans i amb experiència es podran iniciar en la construcció de robots de plàstic o metàl·lics programats amb codi, com són els Vex Robotics.

L’objectiu és que els participants col·laborin, construeixin i experimentin tot aprenent conceptes bàsics de programació i enginyeria, potenciant habilitats d’investigació i de resolució de problemes.

 

Creació de videojocs: els nens i nenes aprendran a dissenyar i programar un videojoc. Viuran tot el procés de creació i desenvolupament, des de l’aspecte més artístic i narratiu fins a la programació a través de llenguatges gràfics adaptats a la seva edat i experiència: Scratch 3.0, Kodu, Makecode Arcade, entre altres. L’objectiu és potenciar la seva imaginació, qualitats artístiques i pensament lògic.

Els alumnes més grans i amb coneixements previs es podran iniciar a la creació de videojocs amb la potent eina Stencyl.

 

Maker Lab: és un espai de creació i col·laboració, on posarem a disposició dels participants, impressores 3D i diferents plaques elèctriques, per poder crear tot allò que encara no saben que poden imaginar, com per exemple, un sistema d’alarma domòtica, creació d’un braç robòtic, petits jocs, entre d’altres.

 

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Important: Es farà l’activitat dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.
Les places són limitades i es treballarà amb grups bombolla de 6 participants.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Setembre – Girona”