Campus Tecnològic Estiu – Girona 2023

80,00

de 6 a 16 anys

Campus Tecnològic d’estiu en el nostre local Innova’t de Girona, de 5 torns diferents. Pots escollir tots els torns que vulguis, afegint-lo d’un a un a la cistella de compra.

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. Des de la robòtica educativa i la programació de videojocs, fins a projectes audiovisuals i multimèdia com modelatge en 3D o l’edició de vídeos.

Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats. A la descripció de baix podràs veure les diferents temàtiques.

Esborrar

Descripció

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants.


Els participants podran triar una temàtica en la qual aprofundir cada setmana, i en el cas que vulguin repetir campus i temàtica s’oferiran nous reptes i projectes seqüenciats.
La temàtica la podràs escollir en el formulari que s’enviarà un cop hagis comprat el campus.

Robòtica Educativa

L’objectiu és que els participants col·laborin, construeixin i experimentin tot aprenent conceptes bàsics de programació i enginyeria, potenciant habilitats d’investigació i de resolució de problemes.

Introdueix-te en el món de la robòtica, muntant i programant el teu propi robot. Treballarem amb diverses plataformes (Vex GO, Lego®Wedo®, Lego®Mindstorms®, …), convertint les teves creacions en robots programables. Si tens experiència et podràs iniciar en la construcció de robots de plàstic o metàl·lics programats amb codi, com són els Vex Robotics.

Creació de Videojocs

Aprèn a dissenyar i programar un videojoc. Viuràs tot el procés de creació, des de l’aspecte més artístic fins a la programació. Els llenguatges gràfics estan adaptats a l’edat i experiència dels participants (Scratch, Kodu, RPG Maker o Unity).

Creació digital

Amb l’ús de les tecnologies duràs a terme diversos projectes de caràcter multimèdia i audiovisual. Des de l’edició de petits vídeos fins al modelatge 3D o l’animació 2D o 3D.  Endinsa’t  i gaudeix de la creativitat digital, dissenyant, editant i compartint les teves creacions!

Horari: 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Important: Es farà l’activitat dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Estiu – Girona 2023”