Campus Tecnològic Estiu a Cor de Maria – Sant Celoni

Campus Tecnològic Estiu a Cor de Maria – Sant Celoni

75,00

Campus Tecnològic d’estiu a l’escola Cor de Maria de Sant Celoni de 4 torns diferents.
Pots escollir tots els torns que vulguis, afegint-lo d’un a un a la cistella de compra.

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants. A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.
Cada setmana s’ofereix una temàtica diferents, que a la descripció de baix podràs veure.

L’horari del Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

 

Esborrar

Descripció

Amb els nostres campus tecnològics oferim l’opció de poder-los tematitzar en funció dels interessos dels nostres participants.
A part de treballar amb la robòtica educativa i la programació de videojocs, també introduïm el treball de modelatge en 3D, la seva impressió i/o animació.

Cada setmana s’ofereix una temàtica diferent:

Primera setmana: Robòtica amb Lego i Robòtica Pro
Els participants s’endinsaran en la programació gràfica de robots de Lego i hauran de superar una sèrie de reptes i proves adaptades al seu nivell. Utilitzaran les últimes versions de Lego Wedo i Lego Mindstorm EV3, MakeBlock i/o robots metàl·lics i programats amb codi com son els VEX, segons la seva edat i experiència.

Segona setmana: creació de videojocs
Els alumnes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch, Kodu, Stencil o Unity. Aquest procés, també inclou tot l’aspecte artístic i de guió.

Tercera setmana: creació 3D
Els participants crearan objectes i personatges en 3D amb diferents softwares adaptats a les seves edats i capacitats. Amb aquest personatge podran crear animacions en 3D o preparar els seus models per ser impresos amb les nostres impressores 3D.

Quarta setmana: maker LAB
Maker Lab és un espai de creació on posarem a disposició dels participants les nostres impressores 3D d’última generació, diferents plaques robòtiques i el nostre taller per poder creat tot allò que encara no saben que poden imaginar, com per exemple, un sistema d’alarma domòtica, creació d’un braç robòtic, petits jocs, entre d’altres

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Estiu a Cor de Maria – Sant Celoni”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *