Campus Tecnològic Estiu a Cor de Maria – Sant Celoni 2021

150,00

de 3 a 16 anys

Campus Tecnològic d’estiu a l’escola Cor de Maria de Sant Celoni de 2 torns diferents, de 15 dies.
Pots escollir tots els torns que vulguis, afegint-lo d’un a un a la cistella de compra.

Els grups de treball es formaran segons l’edat i coneixements. En la descripció de sota veureu en més detall les activitats que es realitzaran segons l’edat.

L’horari del Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

 

Esborrar

Descripció

Mini Campus Tecnològic
De 3 a 5 anys

Durant el campus, els nens i nenes, alternaran activitats multimèdia i creatives amb activitats de construcció o de treball de l’enginy, pensament computacional i programació.

Volem despertar i enfortir l’interès cap a l’enginyeria, la ciència i la tecnologia en nens i nenes, creant una atmosfera d’aprenentatge col·laboratiu i amè que incentivi la curiositat i l’experimentació a través de la creació de construccions,
petits projectes i activitats.

Experimentaran les bases de la programació primerenca, com seqüències, bucles i condicionals, de manera gamificada a través de robots dissenyats pels més petits, com són les Bee-bots o en Cubetto.
Desmuntant i muntant començaran a aprendre com funcionen les coses i els objectes del seu entorn més proper (engranatges, palanques, rodes i eixos) per entendre conceptes com el moviment, la força i l’equilibri.

 

Campus Tecnològic
Primària i ESO

En aquest campus, realitzarem activitats i projectes de caràcter tecnològic i multimèdia. Les activitats es divideixen en diferents tallers que s’aniran alternant durant els diversos dies de campus:

Robòtica Educativa: els participants s’introduiran en el món de la robòtica, muntant i programant el seu propi robot. Els nens i nenes treballaran de manera creativa amb diverses plataformes com Lego®Wedo®, Lego®Mindstorms®, Makeblock per primària o Vex Robotics per als més grans i amb experiència. Convertiran les seves creacions en robots que programaran amb interfícies adequades a la seva edat.

Creació de videojocs: els nens i nenes aprendran a dissenyar i programar un videojoc. Viuran tot el procés de creació i desenvolupament, des de l’aspecte més artístic i narratiu fins a la programació a través de llenguatges gràfics
adaptats a la seva edat i experiència: Scratch 3.0, Kodu, Makecode Arcade, entre altres.

Maker Lab: és un espai de creació i col·laboració, on posarem a disposició dels participants, impressores 3D i diferents plaques elèctriques, per poder crear tot allò que encara no saben que poden imaginar, com per exemple, un sistema d’alarma domòtica, creació d’un braç robòtic, petits jocs, entre d’altres.

 

L’horari Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Important: Es farà l’activitat dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.
Les places són limitades.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Campus Tecnològic Estiu a Cor de Maria – Sant Celoni 2021”