Campus tecnològic Agost

140,00

de 4 a 16 anys

AGOST – Campus Tecnològic d’estiu en el nostre local Innova’t de Girona de 2 torns diferents, de 15 dies.
Pots escollir tots els torns que vulguis, afegint-lo d’un a un a la cistella de compra. 

S’ofereix el 30% de les places, a l’espera del que diguin les autoritats sanitàries. A més d’unes pautes de protecció i seguretat per a tots.

En aquest campus, realitzarem activitats i projectes de caràcter tecnològic i multimèdia. Les activitats es divideixen en diferents tallers que s’aniran alternant durant els diversos dies de campus:
Robòtica Educativa, Programació de Videojocs, Maker-lab, Disseny i Impressió 3D i Multimèdia.

Sempre adaptant les activitats per edats i coneixaments.

L’horari del Campus Tecnològic és de 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.

Es recomana portar aigua i alguna cosa per esmorzar a mig matí.

Esborrar

Descripció

S’intentarà mantenir la màxima normalitat, sempre dins dels paràmetres sanitaris que ens dictin des dels organismes del govern.

S’ofereix un 30% de les places fins a nova ordre per normalitzar el nombre de places.
Els educadors portaran mascareta, fins que es requereixi.
Es durà un control de temperatura i hi haurà gel desinfectant a l’entrada.
Es faran varies parades durant el matí per rentar-se les mans.
Si no es pogués iniciar l’activitat, a causa del covid 19, es retornaran els diners. En el cas que sigui enmig de l’activitat s’oferiran alternatives als usuaris per poder acabar l’activitat. 

 

En aquest campus, realitzarem activitats i projectes de caràcter tecnològic i multimèdia. Les activitats es divideixen en diferents tallers que s’aniran alternant durant els diversos dies de campus:

robòtica educativa, programació de videojocs, maker-lab, disseny i impressió 3D i multimèdia.

Robòtica Educativa: els participants, segons la seva experiència, treballaran amb robots específics per la seva edat (Lego® Wedo®, Lego ®Mindstorms®, MakeBlock). També es podran iniciar en la construcció de robots de plàstic i/o metàl·lics programats amb codi, com són els Vex.

Creació de videojocs: els nens i nenes viuran tot el procés de creació de videojocs, aprenent diferents llenguatges de programació gràfics, adaptats a la seva edat i experiència, com poden ser: Scratch 3.0 i Kodu. Els alumnes més grans i amb coneixements previs es podran iniciar a la creació de videojocs amb la potent eina Stencyl i creació d’aplicacions mòbil.

Maker Lab: és un espai de creació, on posarem a disposició dels participants, impressores 3D i diferents plaques elèctriques, per poder crear tot allò que encara no saben que poden imaginar, com per exemple, un sistema d’alarma domòtica, creació d’un braçrobòtic, petits jocs, entre d’altres.

 

 

Horari: 9h a 13h amb una parada de 30 minuts a mig matí per esmorzar.